Direktlänk till inlägg 1 juli 2008

Åka buss

Av Fredda & Anna - 1 juli 2008 19:15

I dag har jag och matte åkt buss till mattes jobb.

Det gick jätte bra.

Nu var det ju inte så mycket folk på bussen men jag satt lugnt i mattes knä och sa inte ett ljud.


Väl framme på mattes jobb fick jag gå runt på kontoret och nosa lite grann.

Spanade in mattes kontor där jag kommer att få ligga och mysa på dagarna och det ser riktigt bra ut :)

Sen tyckte matte att vi skulle ta en sväng på lagret och kolla in alla pallar med hund och kattmat..........

Tyckte först att det var lite läskigt att gå in så jag sprang tillbaka in mot kontoret igen.

Men matte kan konsten att få mig på andra tankar så jag gick in till slut.

Mmmmmm vad det luktade mat!!!!! Snacka om att man vart hungrig....och inte fick man smaka :(


När vi skulle åka med bussen hem öppnade sig himlen återigen men som tur var fick vi skjuts hem av mattes arbetskamrat Berit.

Efter en behövlig lång vila och ett bättre väder så stack Bosco och jag ut på tomten för att busa av oss lite.


Vi har även hunnit med att borsta mina små gaddar och klippt mina klor.

Detta var allt jag orkar skriva efter en sån här dag och nu behöver jag ladda om  batterierna inför morgondagen.

Då skall Jag,husse,matte & Kimsan åka hem till barndomshemmet!! :)


Sen måste jag avsluta med att tala om hur mycket jag saknar min andra "lill matte" Zara som är på Gran Canaria. Puss på nosen!


/Vito

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fredda & Anna - 31 augusti 2008 12:18

Som vanligt har man varit duktig på att uppdatera bloggen....NOT! Men här kommer lite om vad vi haft för oss under senaste tiden.   Vito hade käkat nått olämpligt förra veckan och vart riktigt risig i magen. Diet inleddes vilket inte var direkt poppi...

Av Fredda & Anna - 9 augusti 2008 11:39

Efter solsken kommer regn...eller egentligen ska det väl vara tvär om??? Nu har det öst ner i Västerås så att hela augustis regnmägnd kom på en enda dag! Nu är det ju lite jobbigt att heta Vito eftersom han inte gillar regn... Man får helt sonika ta ...

Av Fredda & Anna - 30 juli 2008 18:55

Nu har vi slarvat med att uppdatera grabbarnas blogg igen. Men i det varma vädret och en hel del att göra på huset så har inte orken varit vad den borde.   Bosco och Vito har utvecklat en underbar kamratskap under den tiden som Vito varit hos oss. De...

Av Fredda & Anna - 17 juli 2008 20:31

I dag kom min jätte stora kompis Winston på besök. Han är en Doug de Bordeaux och har ganska nyligen fyllt ett år och har väl passerat 60kg. strecket med råge. Trots att han är så stor är han jätte försiktig med mig när vi busar och leker. Ett minus ...

Av Fredda & Anna - 16 juli 2008 16:05

I dag har jag varit till veterinären! Vilken barnlek!! Utan minsta tvekan travade jag in som om jag minsann hade varit där förut. Husse och jag fick sätta oss ner bland ett gäng andra filurer i väntrummet medans matte skötte pappers biten. Brevid mig...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bosco & DeVito med Blogkeen
Följ Bosco & DeVito med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se