Direktlänk till inlägg 6 juli 2008

Veckans aktiviteter...

Av Fredda & Anna - 6 juli 2008 16:08

Vi börjar med onsdag när vi hälsade på mamma Bella och mormor Åsa. Dessutom var tre syrror och en brorsa där! Som bonus fick jag träffa Märta... hon var lite läskig när jag kom men sen lekte vi hur mycket som helst! Det var jätteskoj att träffa Åsa och vi ylade ihop, precis som när jag var bäbis :) Mamma Bella visade sin lite mera bestämda sida och visa alla sina fina tänder och lät som ett lejon, hon ville visst inte att man skulle tutta...*typiskt* Sen fick man pussar och lite bus med morsan. Lillmatte Kim föll visst för syrran Dixie som ni kan se på bilden verkar det vara ömsesidigt. Själv sitter jag och spanar in Märta...


På torsdagen var man ju HELT slut... Allt bus tog på krafterna och inte ens Bosco kunde få igång mig *pust*. Har nog busat lite hårt och haltar lite så nu ska man vila och INTE BUSA med Bosco på några dagar...Hur lätt är det när det bara spritter i kroppen för det mesta :(


Dessutom är matte och lillhusse Chrille själva med oss bråkstakar hela helgen då Husse och lillmatte Kim åker iväg. Fredag till söndag har det varit blandat med övningar att leta godistoarullar och vara själv i köket. Att vara själv är supertråkigt och jag sjunger så mycket jag kan... konstigt nog tror jag inte matte uppskattar min sång, men Bosco *polarn* ligger utanför galleret och stöttar mig. Vi har varit till mormor Kerstin (mattes mamma) i hennes lägenhet, konstigt ställe! Åkt en hel del bil så nu behöver jag inte sjunga så mycket där. Det är faktist ganska mysigt!


Nu är Husse och lillmatte Kim hemma igen och allt är lugnt och skönt. Matte tycker det är skönt i alla fall så att hon får lite hjälp med att hålla reda på busfröna...Jag förstår inte vad hon menar...;-)


/Vito med hjälp av matte Anna

 
ANNONS
 
DeNiro

DeNiro

8 juli 2008 17:49

Lyllos dig Vito som har egna småmattar & småhussar! Jag har bara min matte (ok hon duger bra) och skulle vilja ha en egen mini-människa! Dom är så roliga att leka med! Jag försöker alltid springa ifatt små-människor som jag ser då vi är ute, men matte hinner inte med så jag brukar gå tillbaka till henne... Kanske får jag träffa dina småmänniskor på lägret?
Tjenixen/Brorsan DeNiro

http://www.nogg.se/camillan

 
Ingen bild

zara puss

10 juli 2008 10:31

Hej!
Igår var vi på "loro parque" och det var jätte finna djur där.Jag och pappa gick åt fel håll så vi kom in på en "SPECKHUGARE SOWE",vi blev ganska förvånade över att vi kom dit men det visa sig vara en fantastisk sowe MVHeran super zara P.S jag tog 146 kort med kameran och jag tog 106 kort med mobilen :D älskar er och kommer alltid att göra puss och hej leverpastej! puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fredda & Anna - 31 augusti 2008 12:18

Som vanligt har man varit duktig på att uppdatera bloggen....NOT! Men här kommer lite om vad vi haft för oss under senaste tiden.   Vito hade käkat nått olämpligt förra veckan och vart riktigt risig i magen. Diet inleddes vilket inte var direkt poppi...

Av Fredda & Anna - 9 augusti 2008 11:39

Efter solsken kommer regn...eller egentligen ska det väl vara tvär om??? Nu har det öst ner i Västerås så att hela augustis regnmägnd kom på en enda dag! Nu är det ju lite jobbigt att heta Vito eftersom han inte gillar regn... Man får helt sonika ta ...

Av Fredda & Anna - 30 juli 2008 18:55

Nu har vi slarvat med att uppdatera grabbarnas blogg igen. Men i det varma vädret och en hel del att göra på huset så har inte orken varit vad den borde.   Bosco och Vito har utvecklat en underbar kamratskap under den tiden som Vito varit hos oss. De...

Av Fredda & Anna - 17 juli 2008 20:31

I dag kom min jätte stora kompis Winston på besök. Han är en Doug de Bordeaux och har ganska nyligen fyllt ett år och har väl passerat 60kg. strecket med råge. Trots att han är så stor är han jätte försiktig med mig när vi busar och leker. Ett minus ...

Av Fredda & Anna - 16 juli 2008 16:05

I dag har jag varit till veterinären! Vilken barnlek!! Utan minsta tvekan travade jag in som om jag minsann hade varit där förut. Husse och jag fick sätta oss ner bland ett gäng andra filurer i väntrummet medans matte skötte pappers biten. Brevid mig...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bosco & DeVito med Blogkeen
Följ Bosco & DeVito med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se