Direktlänk till inlägg 16 juli 2008

Vaccination avklarad.

Av Fredda & Anna - 16 juli 2008 16:05

I dag har jag varit till veterinären! Vilken barnlek!!

Utan minsta tvekan travade jag in som om jag minsann hade varit där förut.

Husse och jag fick sätta oss ner bland ett gäng andra filurer i väntrummet medans matte skötte pappers biten.

Brevid mig satt det en stor lurvig katt som fick ta vaccinationssprutan i väntrummet. MJAUUUUUUUU!!! ylade den när syster stack den........ Hmmmm!!  Lite läskigt vart det allt när de håller på och skriker så där.

Sen var det min tur.

Invägning och 12,2 kg DeVito kunde stolt spatsera in i rummet där sprutan skulle tas.

In kommer två tjejer med en spruta och GODIS, oh yes!

Slevade i mig godisarna i ett naffs utan att ens reflektera över att de stack mig med sprutan.

Klart! Inga problem för en liten tuffing som mig.


Efter veterinären skulle vi åka till Djurmagasinet för att handla lite små saker.

Naturligtvis så skulle jag följa med in och kolla in alla leksaker och lukta på alla godisar.

MEN....ingången var ingen rolig upplevelse.....Usch!

Dörrar som öppnade sig och en stor gummi matta att kliva på....no way där skulle inte jag in!!!

Husse fick faktiskt bära in mig i butiken men jag låtsades som om det var för att jag var lat och inte för att jag var lite rädd.

Men väl inne så var det ju bara att köra upp svansen i luften och sedan trava på.

Inte nog med att det luktade väldigt gott där inne de hade trevlig personal också som klappade mig och talade om hur vacker jag är.

Vore det inte för dörrarna skulle jag vilja vara där oftare.

Sen skulle vi fara hem igen och då vart jag plötsligt så där lat igen........så husse fick bära mig ut också.(man kan ju inte vara tuff hela tiden)


Efter en sväng förbi mattes jobb åkte vi hem så att jag och Bosco kunde busa runt lite igen.

Ganska tryggt hemma ändå.

/Vito

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fredda & Anna - 31 augusti 2008 12:18

Som vanligt har man varit duktig på att uppdatera bloggen....NOT! Men här kommer lite om vad vi haft för oss under senaste tiden.   Vito hade käkat nått olämpligt förra veckan och vart riktigt risig i magen. Diet inleddes vilket inte var direkt poppi...

Av Fredda & Anna - 9 augusti 2008 11:39

Efter solsken kommer regn...eller egentligen ska det väl vara tvär om??? Nu har det öst ner i Västerås så att hela augustis regnmägnd kom på en enda dag! Nu är det ju lite jobbigt att heta Vito eftersom han inte gillar regn... Man får helt sonika ta ...

Av Fredda & Anna - 30 juli 2008 18:55

Nu har vi slarvat med att uppdatera grabbarnas blogg igen. Men i det varma vädret och en hel del att göra på huset så har inte orken varit vad den borde.   Bosco och Vito har utvecklat en underbar kamratskap under den tiden som Vito varit hos oss. De...

Av Fredda & Anna - 17 juli 2008 20:31

I dag kom min jätte stora kompis Winston på besök. Han är en Doug de Bordeaux och har ganska nyligen fyllt ett år och har väl passerat 60kg. strecket med råge. Trots att han är så stor är han jätte försiktig med mig när vi busar och leker. Ett minus ...

Av Fredda & Anna - 15 juli 2008 19:30

Nu har husse och matte slarvat ordentligt med att uppdatera våran blogg!! De har den senaste tiden bara sågat,hamrat och spikat..........men nu har de fått bannor av mellan matte som är i Spanien och har lovat att skärpa till sig. Den senaste veckan ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bosco & DeVito med Blogkeen
Följ Bosco & DeVito med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se