Direktlänk till inlägg 17 juli 2008

Min kompis Winston

Av Fredda & Anna - 17 juli 2008 20:31

I dag kom min jätte stora kompis Winston på besök.

Han är en Doug de Bordeaux och har ganska nyligen fyllt ett år och har väl passerat 60kg. strecket med råge.

Trots att han är så stor är han jätte försiktig med mig när vi busar och leker.

Ett minus när det gäller Winston är dock att han dreglar något enormt. Han dreglar ner hela mig med daggmask tjockt dregel över hela kroppen.

Men vad gör väl det när det finns handdukar att torka sig med.

Men jag vet att hans husse Robban får torka väggarna hemma med jämna mellanrum då Winston ruskat lite på sig.......

Nu i kväll har vi tittat på Hitta hem. Oj Oj Oj vad det gnyddes och skälldes på det tv programmet.

Jag var ju naturligtvis tvungen att skälla och morra tillbaka på valparna på tv´n.

Men så fort programmet var slut så intog jag mitt sov hörn och somnade om.

/Vito


 
ANNONS
 
Ingen bild

zara

19 juli 2008 23:57

Hej!
jag vile bara säga att jag saknar er och att jag älskar er mycket :D puss och hej leverpastej !// er super zara :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fredda & Anna - 31 augusti 2008 12:18

Som vanligt har man varit duktig på att uppdatera bloggen....NOT! Men här kommer lite om vad vi haft för oss under senaste tiden.   Vito hade käkat nått olämpligt förra veckan och vart riktigt risig i magen. Diet inleddes vilket inte var direkt poppi...

Av Fredda & Anna - 9 augusti 2008 11:39

Efter solsken kommer regn...eller egentligen ska det väl vara tvär om??? Nu har det öst ner i Västerås så att hela augustis regnmägnd kom på en enda dag! Nu är det ju lite jobbigt att heta Vito eftersom han inte gillar regn... Man får helt sonika ta ...

Av Fredda & Anna - 30 juli 2008 18:55

Nu har vi slarvat med att uppdatera grabbarnas blogg igen. Men i det varma vädret och en hel del att göra på huset så har inte orken varit vad den borde.   Bosco och Vito har utvecklat en underbar kamratskap under den tiden som Vito varit hos oss. De...

Av Fredda & Anna - 16 juli 2008 16:05

I dag har jag varit till veterinären! Vilken barnlek!! Utan minsta tvekan travade jag in som om jag minsann hade varit där förut. Husse och jag fick sätta oss ner bland ett gäng andra filurer i väntrummet medans matte skötte pappers biten. Brevid mig...

Av Fredda & Anna - 15 juli 2008 19:30

Nu har husse och matte slarvat ordentligt med att uppdatera våran blogg!! De har den senaste tiden bara sågat,hamrat och spikat..........men nu har de fått bannor av mellan matte som är i Spanien och har lovat att skärpa till sig. Den senaste veckan ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bosco & DeVito med Blogkeen
Följ Bosco & DeVito med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se